Ikke se denne videoen!
0

Ikke se denne videoen!

apr 05 Spill.no  

I helgen dukket det opp en video fra Forza Motorsport 4 på nettet. Det litt spesielle med denne videoen er at den er ekte, men ikke ment for offentligheten. Microsoft har nemlig laget den for internt bruk.

Lekkasje

Hvordan den har havnet på nettet vet vi ikke, men Microsoft har fortalt nettsiden Kotaku at det man ser i videoen ikke nødvendigvis representerer innholdet i det ferdige spillet, og at videoen ikke var ment å deles med offentligheten. Etter å ha slettet Youtube-versjoner av videoen hele helga, ser det nå ut til at Microsoft har roet ned forsøkene på å få fjernet videoen fra nettet. Og du kan selv se den lekkede Forza Motorsport 4-videoen i klippet her:

Forza Motorsport 4 utvikles av Turn10 og utgis av Microsoft. Spillet skal etter planen lanseres til høsten eksklusivt på Xbox 360.

Les også:

Erklærer krig mot Sony

Shift 2-anmeldelse

Søndagstapas

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.