Ingen Half-life 3 på E3 i år
0

Ingen Half-life 3 på E3 i år

mai 03 Spill.no  

Valve har bekreftet at det ikke blir noen annonseringer på årets Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles i juni.

Intet nytt fra vestfronten

Fansen har ventet i en årrekke på en oppfølger til Half-life 2-spillene, og  holder fremdeles et imponerende høyt engasjement rundt ideen om at en treer befinner seg rett rundt hjørnet. Men gang på gang må utvikler Valve ut og slå ned de mange ryktene, og også i år får E3-ryktene et skudd for baugen.

– Vi har ingen produktannonseringer planlagt for årets messe, er den klare beskjeden fra Valves Doug Lombardi til nettstedet Joystiq

Ryktene i forkant av årets E3 har faktisk i overkant handlet om at Valve ikke har hatt noen annonseringer på vei, etter at et forummedlem fra nettstedet ValveTime hevdet å ha mottatt en mail fra Valve-sjef Gabe Newell om at verken Half-life 3, Portal 3 eller Left 4 Dead 3 kommer til å dukke opp på spillmessen. I stedet kommer de ifølge mailen til å satse på allerede gamle kjenninger, som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 og Steam Big Picture Mode.

E3-messen arrangeres på Los Angeles Convention Center i Los Angeles 5-7. juni. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.