Inntrykk: Hyrule Warriors: Age of Calamity – Noe å kose seg med når vinteren kommer
0

Inntrykk: Hyrule Warriors: Age of Calamity – Noe å kose seg med når vinteren kommer

okt 29 Stian Koxvig  

Nintendo har sluppet en demo til deres store vintertittel Hyrule Warriors Age of Calamity som er en prequel til Breath of The Wild. Jeg har spilt gjennom den og jeg gleder meg.

Dette spillet finner sted under apokalypsen som Breath Of The Wild snakker om. Calamity Ganons herjinger som dreper Championene og sender Link i en 100 år lang koma, og er det en ting Warriors serien passer godt til så er det store folkemord.

Warriors formelen passer ekstremt godt til et spill som skal ta for seg en storkrig

Jeg syns første Hyrule Warriors var kjempemorsomt da det var full av fanservice til Zelda serien og leverte på alle måter. Her i denne oppfølgeren er fanservicen mindre da det faktisk tar for seg en viktig del av historien til Breath of the Wild.

Demoen lar deg spille som tre forskjellige karakterer. Link, Zelda og Impa. Og gir deg tilgang til de to første banene i spillet. Link slåss med sverdet sitt, Zelda slåss med «Sheikah Slate» og Impa slåss med Sheikah magi. Karakterne virker godt balansert og har såpass unikt angrepsett at de blir morsomme å lære seg. Fra før vet vi at man også vil få tilgang til de fire Championene og jeg gleder meg til å svinge rundt storsverdet til Goronen Daruk.

Selv om hun er 100 år yngre er Impa ekstremt lik barnebarnet PayaHUB-verdenen du vi l forholde deg til er kartet fra Breath of the Wild og her beveger du deg fra oppdrag til oppdrag igjennom historien. De to første områdene var relativt lange og brakte tilbake områder jeg følte jeg kjente etter å ha brukt nesten tre hundre timer i Breath of the Wild. Samtidig har de fått alle stemmeskuespillerne tilbake. Demoen gir deg også tilgang på en grei mengde sideoppdrag som du kan gjøre for å samle materialer og få opp livene dine. Alt du gjør i demoen vil overføres til fullutgaven når den slippes 20 november.

Kartet

Dette blir nok vinterens eneste stortittel fra Nintendo, men det er greit å ha noe å kose seg med når vinteren kommer og man kryper foran peisen med varm kakao og er livredd for Guardians som jakter på deg. For vi alle vet hvordan dette spillet kommer til å ende.

About Stian Koxvig

Nyhetsredaktør med forkjærlighet for spill og film. Lidenskapelig opptatt av japansk spill og kultur