Kampen om fortet
0

Kampen om fortet

nov 26 Spill.no  

«Uncharted 2: Among Thieves» har vært en gigantsuksess verden over, og med alle de utrolige anmeldelsene er spillet blant favorittene for mang en «Game Of The Year» (årets spill) pris. Naughty Dog har lovet å støtte spillet videre med nedlastbart innhold, noe vi nå får en smakebit av.

 

Det første nedlastbare innholdet til «Uncharted 2: Among Thieves» kommer i form av et splitter nytt brett til flerspillerdelen. Brettet er kalt «The Fort» og er basert på et segment fra «Uncharted: Drake’s Fortune» med samme navn. Naughty Dog sier at «The Fort» vil være et avlangt brett med store områder og mange muligheter til å flanke. På midten av brettet vil det ligge en pumphagle og hvis du kommer deg ned i krypten vil det finnes en rakettkaster der.

 

«The Fort» vil komme sammen med en såkalt gratis titteloppdatering (patch) til spillet imorgen, fredag den 27. november. Ja dere hørte riktig, brettet er gratis for alle mann. Naughty Dog stopper ikke der. Denne helgen vil det også være en «Double Cash» begivenhet. Det vil si at alle som spiller «Uncharted 2: Among Thieves» på nett i løpet av helgen vil motta det dobbelte av hva de normalt ville tjent til spillets oppgraderingsbutikk.

 

Traileren under viser det nye brettet i gjennomflyging. Er du ikke umiddelbart interessert i å spille «Uncharted 2: Among Thieves» på nett denne helgen, burde du fortsatt gi traileren en snurr. Om ikke annet, som en påminnelse om hvor vakkert spillet er.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.