Kiefer Sutherland hinter til nytt Mortal Kombat
0

Kiefer Sutherland hinter til nytt Mortal Kombat

feb 24 Spill.no  

Kiefer Sutherland, kjent blant annet for sin rolle som Jack Bauer i TV-serien 24, vil snart være spillaktuell som stemmen til Snake i de to neste spillene i Metal Gear Solid-serien. I et nylig intervju med IGN kunne Sutherland avsløre at han skal ha arbeidet med et nytt tillegg til nok en kjent spillserie, nemlig Mortal Kombat.

Sutherland kom kun såvidt inn på temaet under intervjuet, men hans korte utsagn har vært nok til å få håpefulle Mortal Kombat-fans til å glede seg til et nytt spill i den berømte slåssespillserien.

“Jeg arbeidet med Mortal Kombat, og det er et veldig stort spill, men det er på ingen måte likt [Metal Gear Solid V”.

Den anerkjente skuespilleren har arbeidet som stemmeskuespiller for spill tidligere, i spilladapsjonen av 24 og Call of Duty: World At War, men han har ikke hatt noen kjent medvirkelse i noen av de tidligere spillene i Mortal Kombat-serien. Dermed er det grunn til å tro at Sutherland har vært litt for ivrig og gitt ut mer informasjon enn han burde om et uannonsert spill – en felle mange stemmeskuespillere har gått i gjennom tidene.

Verken NetherRealms, studioet bak Mortal Kombat, eller utgiverne Warner Bros. har kommentert Sutherlands uttalelse hittil. Tiden vil vise om NetherRealms faktisk har et nytt Mortal Kombat-prosjekt i kulissene, eller om Sutherland kun har stokket litt om på spilltitler i intervjuets hete.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.