Kilder til Kotaku: Horizon Zero Dawn kommer til PC senere i år
0

Kilder til Kotaku: Horizon Zero Dawn kommer til PC senere i år

jan 16 Anders Lønning  

I disse dager har det vært mang en utsettelse, fra Final Fantasy VII Remake og Marvel Avengers til dagens annonsering om at Cyberpunk 2077 nå skal være utsatt til september. For at vi skal ikke bli så deprimerte over alle spillene vi likevel snart kommer til å få spille har vi heldigvis Jason Schreier og kildene hans til å muntre oss opp.

Denne gangen med nyheten om at det PlayStation eksklusive spillet Horizon: Zero Dawn fra Guerilla Games snart skal være på vei til PC.

Bilderesultat for horizon zero dawn

I følge kildene til Schreier, som skal være tre forskjellige personer som alle skal være sikre i sin sak om at dette er tilfelle men som ikke er klarert av Sony til å overbringe nyheten, kommer spillet mest sannsynligvis til både Steam og Epic Games Store, men denne avtalen skal ikke være helt på plass ennå.

Søsterspillet Death Stranding, som Horizon deler spillmotor med, kommer som tidligere annonsert også til PC senere i år.

I og for seg selv er ikke annonseringen av at et konsollspill kommer til PC så stort, men når disse to spillene kommer fra et selskap som, ulikt konkurrenten Microsoft, ikke har hatt en satsing på PC i senere år, kan avgjørelsen om å lansere Horizon på PC være av stor betydning for hvordan Sony håndterer sine konsoll eksklusiver fremover.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.