Klør etter å lage noe nytt
0

Klør etter å lage noe nytt

jun 22 Spill.no  

Epic-sjef og Gears of War-skaper Cliff «Cliffy B» Bleszinski ønsker å bli husket for flere prosjekter enn bare Gears of War-serien, og er klar for nye utfordringer når Gears of War 3 er ferdig.

iPad-integrasjon

– Jeg har klødd etter å lage noe nytt en stund, forteller Bleszinski til nettstedet Industry Gamers.

– Da vi fullførte Unreal Tournament, ville jeg lage et annet spill. Det handler bare om anledning og å finne ut av ting. Akkurat nå jobber alle med Gears, men vi får se hva som skjer, utdyper han.

Bleszinski har allerede en del planer på gang, men ønsker ikke å røpe noen detaljer.

– Det jeg kunne tenke meg å se, om vi skulle lage en ny IP eller et nytt Gears-spill, er at vi kunne laget en greie som var knyttet opp mot mobiltelefoner, og som var knyttet direkte inn i spillet. Handlingen i spillet er alltid med deg. Og det går forhåpentligvis opp for konsollutviklerne – Sony og Microsoft og Nintendo – at de må være åpne for å lage en iPad-app som snakker med Xbox, som snakker med Playstation. Så det kanskje blir et minispill jeg kan spillet på pub, og som bidrar til å forbedre hele opplevelsen. Det er den retningen vi må bevege oss i, forklarer han.

I et intervju med spillsiden Eurogamer kunne han nylig fortelle at studioet hans, Epic, nok kommer til å jobbe videre med Gears of War en stund til, men han ønsker ikke ende opp med å melke serien etter at gnisten er borte.

Gears-serien er fantastisk, og jeg elsker den – jeg virkelig digger den – men den blir ikke det siste store som kommer fra dette studioet, forteller han.

– Jeg kan fortelle deg nå at hvis jeg resten av livet mitt kun blir husket for et j***a motorsagvåpen, styrter jeg ei flaske whisky og putter et våpen i munnen, var kommentaren fra den frittalende spillutvikleren til nettstedet Digital Spy.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.