Kommer Cadence of Hyrule ut på torsdag? *Oppdatert*
0

Kommer Cadence of Hyrule ut på torsdag? *Oppdatert*

mai 28 Anders Lønning  

Oppdatering: Eshop Metaen har nå endret seg til 20. juni

Nintendo overrasket stort da de som lyn fra klar himmel annonserte at de hadde lånt ut The Legend of Zelda rettighetene til Crypt of the Necrodancer utvikleren Brace Yourself Games.

Spillet, som har fått navnet Cadence of Hyrule så ut til å være en slags oppfølger eller spin-off til det foranevnte spillet hvor mørke gravlunder og skumle skoger har blitt byttet ut med Hyrule oververdenen fra The Legend of Zelda serien. Ikke nok med det, men i tillegg skal både Link og Zelda være spillbare karakterer ved siden av Cadence fra Crypt of the Necrodancer.

Traileren, som ble vist under en Nintendo Direct sending i mars, endte med en annonsering av lanseringsvinduet som skulle være på våren 2019. Nå nærmer våren seg slutt og foreløpig har ikke Nintendo kommet ut med noe mer håndfast dato. Men hvis Twitter bruker @NWPlayer123 sin graving viser seg å være sann, ser det ut til at vi kan se spillet på E-Shoppen allerede torsdag eller fredag.

En overraskelse som dette hadde virkelig redder Kr. Himmelfarts dag for min del, så her i huset krysses alle fingrer og tær for at dette stemmer

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.