Kommer neste måned
0

Kommer neste måned

feb 27 Spill.no  

En ny video for det kommende skytespillet Sine Mora viser brutal vanskelighetsgrad og lanseringsdatoen 21. mars.

Mange måter å dø på

Den eksentriske spillutvikleren Suda51 er definitivt best kjent som utvikler av kultfavoritten No More Heroes for Wii, men det betyr ikke at han ikke har andre jern i ilden. I samarbeid med Digital Reality utvikler han og studioet hans, Grasshopper Manufacture, et steampunk-inspirert skytespill av den gamle skolen.

Spillet heter Sine Mora, og blir laget for Xbox Live Arcade. Siden annonseringen i fjor høst har det imidlertid vært svært stille på PR-fronten, frem til en ny trailer nylig dukket opp. I tillegg til å vise tilsynelatende svært utfordrende brett, ble også lanseringsdatoen 21. mars avslørt.

– Vi vet noen av dere er bekymret for at spillet ikke blir vanskelig nok. Dette er en trailer for dere. Uansett vanskelighetsgrad blir det massevis av måter å dø på i spillet, er meldingen som følger traileren via spillets Facebook-side.

Se trailer

Sine Mora utvikles av Grasshopper Manufacture og Digital Reality og utgis av Microsoft via Xbox Live Arcade. Spillet lanseres 21. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.