Kortfilm fra «Half-Life»
0

Kortfilm fra «Half-Life»

feb 23 Spill.no  

Vi i Spill.no er i det litt nostalgiske hjørnet for tiden, og det er ikke bare Mario som skal få delta. Vi skal lage rom for en rekke tilbakeblikk på storheter i spillhistorien, og denne uke tar jeg for meg «Half-Life».

Legendarisk

«Half-Life»-spillene er ikke annet en banebrytende, og spillkunst på aller høyeste nivå. Valve debuterte med det første spillet, og for en debut. Jeg har aldri noensinne blitt så redd som da den første headcraben kom rett i ansiktet mitt.

Senere i uken kommer det en lengre artikkel om historien bak Valve og «Half-Life», men vi starter med en kortfilm som kanskje ikke alle har sett.
«Half-Life: Escape from City-17».

Det kanadiske filmselskapet Purchase Brothers tok en pause fra den vanlige filmproduksjonen, og med et budsjett på 500 dollar laget de to kortfilmer basert på «Half-Life 2: Episode 2», og resultatet er faktisk overraskende bra, med tanke på budsjettet.

Filmene som har fått navnet «Half-Life: Escape from City-17» har blitt en stor YouTube-suksess, og «Half-Life»-utviklerne i Valve Software promoterer de også via sin Steam-tjeneste,

Her er første del av fokus på «Half-Life»

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.