Kratos i høy definisjon
0

Kratos i høy definisjon

okt 19 Spill.no  

«God Of War III» forventes å komme til mars neste år. Sony har i sammenheng med dette annonsert oppgraderte versjoner av «God Of War» og «God Of War II» til Playstation 3 i en samlepakke kalt «God Of War Collection». Santa Monica Studios, som sto bak utviklingen av original utgivelsene på Playstation 2, er opptatt med utvikling av «God Of War III». Sony har derfor gitt oppgraderingsprosjektet til Bluepoint Games. Oppgraderingene inkluderer 1280×720 oppløsning (720p), anti-aliasing (kantjevning) og – hvis jeg skal tro øynene mine – bedre teksturer. Alt dette leveres i 60 fps (frames per second/bilder per sekund). Utover de grafiske oppgraderingene vil begge spillene også ha full Trophy-støtte.

 

Siden Sony kuttet bakover-kompatibilitet på Playstation 3, mener noen at «God Of War Collection» er en måte å tyne penger ut av Playstation 2-biblioteket. Hvorfor Sony valgte å kutte bakover-kompatibilitet – og hvor godt valg det var – er usikkert. En ting er derimot sikkert: med en antydet pris godt under det man vanligvis betaler for et Playstation 3-spill, er «God Of War Collection» mye bra spill for pengene.

 

Filmen under viser de oppgraderte versjonene av «God Of War» og «God Of War II» i aksjon, så kan du selv bedømme om dette er verdt pengene.

 

«God Of War Collection» har antydet slippdato første kvartal 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.