«Aliens» er tilbake!
0

«Aliens» er tilbake!

okt 19 Spill.no  

Rebellion Developments «Aliens Vs. Predator» fra 1999 var kanskje et av de mest skremmende spillene noensinne, i hvert fall hvis du valgte å spille som menneske. Det er vel få som glemmer første gang de blir angrepet av en «facehugger». Spillet lot deg velge om du ville spille som menneske, Alien eller Predator. Oppfølgeren, «Alien Vs. Predator 2» ble laget av Monolith Productions – som også er kjent for serier som «No One Lives Forever» og «F.E.A.R.».

 

Nå returnerer Rebellion Developments til røttene sine. Det nye «Aliens»-spillet heter også kalt «Aliens Vs. Predator», noe som sannsynligvis skyldes at de forrige spillene ble utgitt av Vivendi (nå Activision-Blizzard), mens dette nye spillet blir utgitt av Sega.

 

Rebellion Developments nye «Aliens Vs. Predator» har blitt kritisert på grunn av spillets voldelige innhold. På E3 i år viste de blant annet predatorens såkalte «trophy-kill», hvor predatoren drar hodet av et menneske mens ryggraden følger med. Den nye traileren viser mer av Alien-siden av spillet – som vi hittil har sett lite av. Se hele traileren nedenfor:

 

«Aliens Vs. Predator» kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Sega har antydet en slippdato i februar 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.