Kryptisk «Secret World»-trailer
0

Kryptisk «Secret World»-trailer

Vi i Spill.no mottok nettopp en kryptisk e-post fra Funcom som lenket til en kanskje enda mer kryptisk ny trailer for deres kommende storspill «The Secret World».

I den mystiske e-posten skriver Funcom følgende:

«Remember all those legends and myths you heard when you were a kid, or the conspiracies that you’ve been fed in countless blog entries and forum posts? They’re all true.»

Nederst i e-posten linker de rett til følgende video på Youtube:

I videoen ramser Funcom opp en rekke konspirasjonsteorier som alle – visstnok – er sanne. «The Secret World» er et onlinerollespill som foregår i en mørkere og alternativ versjon av vår egen verden, der spillerne tilhører en av tre fraksjoner: Illuminati, Dragen eller Tempelridderne. I motsetning til andre onlinerollespill tilhører ikke karakteren din spesielle klasser, og man går heller ikke opp i ferdighetsnivåer. Ifølge Funcom har hundretusener av spillere allerede engasjert seg i spillets forhåndsaktiviteter.

Vi i Spill.no har tidligere omtalt Funcoms kommende storspill «The Secret World» blant annet her og her. Vi har også sporet en viss forventing til spillet i norske gamerkretser, men det gjenstår å se om spillet lever opp til hypen Funcom forsøker å skape – eller om firmaet opplever nok en kommersiell skuffelse som «Age of Conan».

«The Secret World» utvikles av Funcom og utgis av Funcom og Electronic Arts. Spillet er annonsert til PC og Xbox 360, og har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato. Les mer på «The Secret World» sin offisielle hjemmeside.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.