Lag din egen Valve-film
0

Lag din egen Valve-film

jun 29 Spill.no  

Utvikler Valve jobber for tiden med lukket betatesting av Source Filmmaker, et program de selv har brukt til å lage over 50 animasjonsfilmer for sine spill.

Møt gjengen!

Er det noe Valve alltid har vært flinke på, er det filmsekvensene. Og ikke minst Meet the…-filmene fra Team Fortress 2, hvor de på svært humoristisk vis presenterer de forskjellige klassene i spillet. Nylig slapp de Meet the Pyro, som er inkludert i en samlevideo med alle klassene, inkludert The Sandvich.

Meet them All

Lukket beta

Over de siste syv årene har de laget over 50 slike klipp for spillene sine, og verktøyet de har tatt i bruk har blitt stadig mer optimalisert. Såpass optimalisert at de nå klarer å kjøre det på en enkel spill-PC, noe de for øyeblikket betatester. Planen er å lansere Source Filmmaker, slik at hvem som helst kan lage sine egne filmer med elementer fra spill som benytter Source-motoren.

Sammen med programmet planlegger de å legge ved arbeidsfilene til klippet Meet the Heavy, slik at brukerne selv kan ta fra hverandre klippet og se hvordan Valve gikk frem for å lage det.

Se presentasjon

Hvis du har lyst til å være med og betateste Source Filmmaker, kan du klikke deg inn HER, hvor du også vil finne en haug med opplæringsvideoer for programmet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.