Lanserer 3DS i slangeskinn
0

Lanserer 3DS i slangeskinn

des 30 Spill.no  

Kojima Productions lanserer en Nintendo 3DS-konsoll i imitert slangeskinn i begrenset opplag når spillet lanseres i Japan.

Bruker hele dyret

Nintendo har lansert en rekke originale konsoller sammen med de største spilltitlene, og for bare en knapp uke siden kunne Spill.nos lesere vinne en Zelda-utformet 3DS i julekalenderen. Hideo Kojima, mannen bak den smått legendariske Metal Gear-serien, har nå bestemt seg for å ta det et steg lengre.

Nylig la den ikoniske utvikleren ut et bilde via Twitter, som viste en 3DS-konsoll utført i slangeskinn. Denne skal følge nyversjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater fra Playstation 2 når den slippes til Nintendos nye konsoll neste år, da under tittelen Metal Gear Solid: Snake Eater 3D. Kojima lover videre at flere detaljer rundt slangeskinnversjonen, som vi komme i et begrenset opplag, vil dukke opp 20. januar.

Det er foreløpig ingen tegn på noen vestlig lansering av denne, men slike ting er som oftest mulig å bestille fra utlandet. Det er imidlertid verdt å merke seg at Nintendo 3DS har sonelås, og vil derfor kun spille japanske spill.

Metal Gear Solid: Snake Eater 3D utvikles av Kojima Productions og utgis av Konami for Nintendo 3DS. Spillet lanseres i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.