Lanseringstraileren er klar
0

Lanseringstraileren er klar

feb 16 Spill.no  

Electronic Arts’ skytespill Syndicate er klart for lansering 23. februar, og har i den anledning sluppet en lanseringstrailer.

Agent-action

Electronic Arts og Starbreezes nytolkning av den klassiske Syndicate-serien har skapt en rekke oppstyr blant fans av de opprinnelige spillene, mye fordi de har gjort det som opprinnelig var et sanntidsstrategispill til et førstepersons skytespill, og at det hele i begynnelsen lignet mistenkelig på fjorårets rollespill-underdog Deus Ex: Human Revolution.

Men med tiden har vi oppdaget at spillet kjører sitt eget løp, og at båndene til opphavet ser ut til å være intakte, endring av spillbarhet til tross. I hvert fall etter hva vi har opplevd gjennom haugevis med trailere som viser den fundamentale samarbeidsmodusen, og gjennom den spillbare demoen som har ligget ute på nett i noen uker nå.

Neste uke er det duket for et endelig oppgjør med kritikken, og vi får alle vite hvorvidt spillet lever opp til de blandede forventningene. I mellomtiden får vi uansett et innblikk i historiedelen av Syndicate gjennom lanseringstraileren som nettopp ble lagt ut.

Se trailer

Syndicate utvikles av Starbreeze og utgis av Electronic Arts for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Lansering er satt til 23. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.