Leier inn cosplayer for å profilere Bioshock Infinite
0

Leier inn cosplayer for å profilere Bioshock Infinite

des 04 Spill.no  

Irrational Games og Ken Levine har leid inn cosplayeren Anna «Ormeli» Moleva til å være det offisielle ansiktet for Elizabeth fra det kommende actionspillet Bioshock Infinite, melder Eurogamer.

Prikk lik

Mens mange spill har ikoniske hovedpersoner, er det sjelden vi får se dem i levende live. Det vil si, fra offentlig hold, i hvert fall. Cosplay-scenen elsker spillhelter, noe vi vi fikk understreket i helgen på årets SpillExpo-messe. Blant de mest prominente på disse breddegrader finner vi russiske Ormeli, som tidligere har fått bøttevis av oppmerksomhet for sine kostymer som Poison Ivy, American McGee’s Alice, Wonder Woman og FemShep.

Nylig dukket hun også opp som Elizabeth fra det kommende spillet Bioshock Infinite fra Irrational Games, og studiosjef Ken Levine ble umiddelbart betatt.

– Vi var så imponert over hennes hengivenhet og likhet til Elizabeth, at vi bestemte oss for å spørre om hun hadde lyst til å hjelpe til med å bringe Elizabeth til live på omslaget, i reklamebilder og i vår kommende tv-reklame, forteller Levine på studioets offisielle blogg.

Ormeli, som på sin Facebook-side oppgir å i tillegg til cosplay jobbe som modell, kjoledesigner, kunstner, danser, skuespiller og veterinær, forteller at det tok en måneds tid å få Elizabeth-kostymet ferdig. Vi må innrømme at likheten er slående.

Bioshock Infinite utvikles av Irrational Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 26. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.