Lekket rolleliste fra «GTA V»?
0

Lekket rolleliste fra «GTA V»?

mar 08 Spill.no  

Twitterbrukeren supererogatory har snublet over en rolleliste til et kommende spill fra Rockstar Games, og det kan være snakk om «Grand Theft Auto V». Listen over rollene ligger ute på nettsidene til The Agency, som er et byrå som skaffer skuespillere til ulike roller.

Rush?

Ifølge The Agency heter Rockstar-prosjektet «Rush», men dette er mest sannsynlig et kodenavn. På rollelisten finner vi beskrevet figurer som kan gli rett inn i et «GTA»-spill, kjepphøye FBI-agenter, dumme bondeknøler, yogalærere, swingers, marijuana-røykere, spillnerder, mislykkede skuespillere, B-kjendiser, gangstere og andre typer som vi er vant til å møte i «Grand Theft Auto»-spill.

Dersom rollelisten er reell, og faktisk er knyttet til «Grand Theft Auto V», kan det virke som spillet vil foregå i Los Angeles (eller Los Santos som byen heter i «GTA»-universet).

Hele rollelisten kan du lese på denne linken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.