Nytt spill fra «Halo»-skaperne
0

Nytt spill fra «Halo»-skaperne

mar 08 Spill.no  

Indie-utvikleren Moonshot Games består av fire spillutviklere, hvorav tre stykker har jobbet i Bungie som produsent, designer og programmerer for «Halo»-spillene. Nå har den nystartede utvikleren annonsert sitt første spill, og det er både likt og ulikt det de har jobbet med før.

Todimensjonalt

«Fallen Frontier» foregår i verdensrommet med romsoldater, men der slutter også likhetstrekkene med «Halo»-serien. Spillet foregår nemlig i to dimensjoner, som et gammeldags plattformspill.

I annonseringstraileren til spillet kan vi se hvordan man skal hoppe og skyte seg gjennom ulike nivåer. Vi ser også at spillet har en samerbeidsmodus der skjermen deler seg automatisk om spillerne går for langt fra hverandre.

Se lanseringstraileren her:

Stilistisk og annerledes, «Fallen Frontier» ser ut til å være et indie-spill å holde øye med. Vi vet foreløpig ikke når det kommer, og heller ikke hvilke formater det skal gis ut på, men vi tipper det kommer til å dukke opp både på Playstation Network og Xbox Live Arcade, i tillegg til på PC.

«Fallen Frontier» utvikles og utgis av Moonshot Games. Spillet har foreløpig ingen lanseringsdato, og det er heller ikke annonsert noe format.

Les også:

Lekket rolleliste fra GTA V?

Drama i ringen – Fight Night Champion

Frede prøver seg som skuespiller – Yoostar 2

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.