Livstegn fra Battlefield 4?
0

Livstegn fra Battlefield 4?

jul 16 Spill.no  

En forhåndsbestillingskampanje for Medal of Honor: Warfighter nevner det foreløpig ukjente skytespillet Battlefield 4.

Nok en bekreftelse

Det er hele åtte måneder siden produksjonen av Battlefield 4 ble bekreftet av Electronic Arts-sjef Frank Gibeau under et foredrag ved University of California. Etter det har det kokt på Twitter og resten av internett, men ingenting mer om spillet har blitt avslørt.

Men nylig la utgiver Electronic Arts opp en reklamebanner på nettjenesten Origin, hvor de reklamerte med gratis tilgang på Battlefield 4-beta for alle som forhåndsbestiller Medal of Honor: Warfighter. Banneren kan du se på bildet over.

Ingen overraskelse

Electronic Arts har fremdeles ikke offisielt annonsert spillet, selv om EAs egen Frank Gibeau har bekreftet det, men det kommer neppe som noen overraskelse på noen at spillet er under utvikling. Vi aner selvsagt ikke hva slags plattform eller lanseringsdato vi har med å gjøre foreløpig, men vi holder en knapp på Xbox 360, Playstation 3 og PC som relativt sikre lanseringsplattformer. Om det da ikke skal ventes til neste generasjon, selvsagt. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.