Lukket beta starter snart
0

Lukket beta starter snart

mar 02 Spill.no  

Bethesda og ZeniMax Online har bekreftet at de første invitasjonene for deltakelse i lukket betatesting av onlinerollespillet The Elder Scrolls Online sendes ut denne måneden.

Stort navn

Mens World of Warcraft for alvor begynner å bli grå i skjegget, strømmer utfordrerne til både hyppigere og med bedre forutsetninger for å bli. At en av verdens mest populære rollespillserier nå får et onlinerollespill, lover godt for både utgiver og publikum, og etter hva vi har sett så langt fra The Elder Scrolls Online, ser det ut til å leve opp til de skyhøye forventningene. 

Se trailer

Som kjent driver utvikler ZeniMax og Bethesda og samler inn registreringer for en kommende betatesting av spillet – det er fremdeles ikke for sent å skrive seg opp – og nå har de bekreftet at de første heldiggrisene vil begynne med lukket testing allerede senere denne måneden. Ved å fylle ut samtlige felt under registreringen, kan man øke sjansene for å bli med tidlig i testingen. Sjekk for all del ut FAQ-en for svar på en haug med spørsmål om betaen vi selv har stilt oss.

The Elder Scrolls Online utvikles av ZeniMax Online og utgis av Bethesda Softworks for PC. Spillet går i lukket beta i slutten av mars, og skal lanseres en gang i løpet av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.