Mad Moxxi og hennes menn
0

Mad Moxxi og hennes menn

des 23 Spill.no  

Gearbox Softwares «Borderlands» har hatt en overraskende god suksess. Her på spill.no har mottakelsen vært noe blandet, men Gearbox Software prøver fortsatt å overbevise. Nå med en ny trailer til den kommende utvidelsepakken «Mad Moxxi’s Underdome Riot».

Den nye pakken vil gi spillerne 3 nye områder til spillets såkalte «Riot Arena» og vil også introdusere et banksystem for de som trenger ekstra plass til våpensamlingen. De nye arenaene er styrt av den fargefulle «Mad Moxxi», noe stort mer er ikke kjent. Traileren under, viser oss «Mad Moxxi» mens hun forteller om sin lange rekke med menn. Hvis det i det hele tatt fantes noe tvil, om at denne dama er gal, så klarer traileren fint å eliminere den.


«Mad Moxxi’s Underdome Riot» har slippdato 28. desember 2009 til Xbox 360 og 7. Januar til Playstation 3. PC versjonen har enda ikke blitt annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.