Makaber Halloween
0

Makaber Halloween

jul 21 Spill.no  

På Comic- Con i San Diego ble det avslørt at Universals fornøyelsesparker i Hollywood og Orlando kommer til å by på en helt spesiell godbit til Halloween.

Tro mot spillene

Konseptet “Halloween Horror Nights” kommer nemlig til å tilby besøkende en tur innom selveste Silent Hill. Vågale gjester vil kunne få seg en svipp innom helvetesbyen i alle dens dimensjoner, samt hilse på søte sykepleiere og Pyramid Head. Den perfekte date.

Hendelsen kommer akkurat i tide til kinopremieren av Silent Hill: Revelations 3D, men kommer til å være minst like givende for fans av spillene, med tanke på Fog World, Otherworld og et persongalleri som garantert vil by på seg selv så det monner. Å plassere en Silent Hill-attraksjon i en ekte fornøyelsespark må vel være noe av det skumleste man kan bruke lisensen til, og etter annonseringsklippet å dømme blir hendelsen absolutt… stemningsfull.

Hvis du fortsatt tror dette blir i samme gate som spøkelseshuset på Tusenfryd, må du gjerne se klippet under:    

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.