Månedens brukerbidrag
0

Månedens brukerbidrag

apr 10 Spill.no  

Oppdatering: Alle de fremhevede brukerbidragene vil motta en liten premie i posten fra Spill.no som takk for utmerkede bidrag. Beklager at vi glemte å nevne dette i teksten. -red.

Tre måneder har gått siden Aslak med et heltemodig sprang prøvde å gjennopplive den elskede artikkelserien vår, og nå vil undertegnede selv prøve å utføre hjertestart på vår kjære artikkelserie som har vært en av de mest fundamentale artiklene som har hatt stor del i å utheve de kreative brukerne innenfor vårt lille nettsamfunn her på Spill.no.

Dette er da dog ikke noe man skal dvele på i løpet av denne måneden.  For denne måneden skal man på ny strebe etter å få denne artikkelserien på bena. Og med det sagt så vil jeg introdusere dere for kremen av kremen av kreative bidrag på Spill.no.

Den første brukerbidraget vi har plukket ut er skrevet av Imags, og er en spillanmeldelse.

Han har laget en omtale av spillet Xenoblade Chronicles, et Wii-spill som ikke fikk så stor oppslutning i løpet av året som har gått. Brukeren selv forklarer i anmeldelsen at han kjøpte spillet kun for å sysle med sin Nintendo Wii som samlet støv på pidestallen. Og dette viste seg å være et godt valg ifølge Imags.
Og med tunga rett i munnen har Imags laget en lettfattet anmeldelse med mye språkvariasjon og en mer eller mindre tykk rulle med tekst.

Du kan lese anmeldelsen her.

Som en gjenganger i vår artikkelserie har det alltid vært en kar som har skrevet anmeldelser som gjør at du kjenner den sure smaken av kamfer. Og med det sagt så forstår de fleste som har vært en fast leser av Spill.no at det er Caspy92 som har vært på ferde og spilt noen av de verste spillene han kan finne. I januar kom godeste Caspy92 med en anmeldelse av Damnation. Og med spydige kommentarer og gode bildeforklaringer får Caspy deg til å humre mens du leser.

Du leser anmeldelsen her.

Solmyr har anmeldt en litt eldre type spill som ble utgitt på Nintendo 64.

I solmyrs anmeldelse snakker han varmt om spillet med en mer lettfattet språkbruk, og greier å pirre interessen til leserne uten å røpe for mye av det som foregår i Yoshi’s Story. Det å forklare spillet med en slik omhu og sans for detaljer fortjener en stjerne i boka, og noe vi håper å se igjen i fremtiden.

Anmeldelsen leser du her!

I artikkelserien har vi hatt en del gjengangere av forskjellige medlemmer her på Spill.no som har høstet status og prestisje fra våre artikler. Og vi har allerede nevnt en av dem, men det er flere som fortjener å nevnes.

En av disse er Gilliankruege med sin anmeldelse av Mass Effect 3.

Som de faste leserne av artikkelen sikkert husker, skriver han veldig mye i sine anmeldelser. Og denne er intet unntak. Han graver gjennom spillets kriker og kroker, og drar frem mange gode argumenter som han har utbordertn med mange ord.

Og ved å innlemme flere forskjellige vurderinger i anmeldelsen er dette et tydelig tegn på grundig arbeid.

Anmeldelsen leser du her!

Det siste bidraget vi har plukket ut er fra DaniVegaz og Ciderix, og er et humoristisk bidrag hvor de spiller gjennom en Half-life-mod som lar dem spille gjennom enspillerdelen av Half-life sammen.

Selv om Half-Life er et thriller-spill, er det ikke dette man opplever når DaniVegaz og Ciderix er på farten. For i sin streben etter å komme seg videre, klarer denne duoen overraskende nok å gjøre dette spillet om til den rene komedien.

Half-life 1 part 1:

Half-life 1 part 2:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.