0

Marvel’s Avengers slår rekorder på PS4

sep 03 Alexander Lund  

Det hersker liten tvil om at Crystal Dynamics Avengers  har blitt svært populært i den siste tiden. Nå har utgiverene Square Enix annonsert at Marvel sitt superhelt epos er den mest nedlastede Beta-versjonen i Playstation sin historie.

Hele 6 millioner har lastet ned beta versjonen og brukt tilsammen over 26 millioner timer på å spille seg gjennom. 

Spillet som er rett rundt hjørnet har blitt lovet å tilby flere timer med flerspiller moro hvor man kan velge blant de mange heltene fra Marvel sitt univers, så stort er det at hvis du skal kjøpe en fysisk kopi må du vente på en 18GB first-day patch for å installere før du kan begynne å denge skurker. 

I tillegg har den første tilleggskarakteren blitt annonsert. Kate Bishop, en av de som har tatt navnet Hawkeye i løpet av Avengers lange historie skal bli tilgjengelig i løpet av Oktober. Hennes introduksjonstrailer kan du se ovenfor.

Marvel’s Avengers vil bli tligjengelig for PS4, Xbox One, Stadia, og PC 4.September,  mens versjonene for neste generasjon vil bli tilgjengelig rundt jul. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill