Samlepakke med Super Mario 64, Sunshine og Galaxy på vei til Switch i begrenset periode
0

Samlepakke med Super Mario 64, Sunshine og Galaxy på vei til Switch i begrenset periode

sep 03 Anders Lønning  

Hemmeligheten vi alle visste om ble endelig offisielt avslørt i ettermiddag. Nintendo feirer maskotens 35 årsdag på storslått vis.

I en uannonsert Nintendo Direct sending kunne selskapet avduke flere måter de kommer til å feire 35 år med Super Mario over det neste året.

  • Slik ryktene tilsa kommer det en samlepakke, som har fått navnet Super Mario 3D All-Stars, bestående av Nintendo 64 spillet Super Mario 64, Gamecube spillet Super Mario Sunshine og Nintendo Wii spillet Super Mario Galaxy. Samlepakken vil være tilgjengelig i en begrenset periode både som fysisk kassett i et begrenset opplag, men også innenfor tidsrommet mellom 15 september og månedsskifte mars april til neste år.
  • Det opprinnelige Super Mario All-Stars spillet, som i sin tid var en samling av de originale Nintendo Entertainment System (eller NES) spillene Super Mario Bros., Super Mario Bros. The Lost Levels, Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3 på Super Nintendo Entertainment System  (SNES), har også blitt lansert på Nintendo Switch Online tjenesten. Disse versjonene er de samme spillene

  • Wii U spillet Super Mario 3D World kommer til Nintendo Switch i 12. februar til neste år. Spillet kommer med en ekstra utvidelse kalt Bowser’s Fury og vil ha støtte for co-op både lokalt, slik som i original versjonen, og over internett, noe som er nytt til denne versjonen.

 

  • Super Mario Bros. 35 er et Battle-Royale spill i stilen til Tetris 99, hvor 35 spillere kjemper mot hverandre for å se hvem som står igjen som den beste i det originale Super Mario Bros. spillet. I likhet med Tetris 99 vil spillere kunne sende hinder over til motspillerne. Spillet vil være tilgjengelig i et begrenset tidsrom mellom 1. oktober og månedsskifte mars april til neste år.

  • Mario Kart Live: Home Circuit tar en helt ny vri på Toys-to-Life konseptet som døde ut for noen år siden. Her vil spillere kjøre ekte radiostyrte biler med sine Switch og kjempe mot hverandre og datastyrte utfordrere i et løp som har støtte med opp til fire spillere.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.