Masse mer DLC på vei
0

Masse mer DLC på vei

jun 27 Spill.no  

Mass Effect-produsent hos Bioware Mike Gamble forsikrer via Twitter fansen om at det venter “masse mer” nedlastbart innhold til rollespillet Mass Effect 3.

Lurespørsmål

Det hersket vel aldri noen tvil om det, og Bioware var raskt ute med å forberede oss om at lanseringen av Mass Effect 3 på ingen måte betød slutten på visa. Og det er tydelig at planene begynner å rulle ut. I går meldte vi om at Extended Cut allerede er tilgjengelig for Xbox 360- og PC-brukere (4. juli på Playstation 3), og nå er det klart at det er mer på horisonten.

Spillprodusent Mike Gamble har nemlig vært på Twitter for å minne om selskapets langsiktige planer.

 – Er det nå vi skal snakke om at det kommer mer DLC i fremtiden, tuller han i en melding, før han følger opp med:

– Det var et lurespørsmål. Vi sparer fremtidig DLC til samtaler i fremtiden. Men ikke vær redd – det er mye mer.

Det er med andre ord ingen grunn til å pensjonere spillet helt ennå, og det ser ut til at til og med Nintendo Wii U-brukere kan se frem til å laste ned nytt innhold til versjonen som slippes til den konsollen når den lanseres en eller annen gang rundt juletider.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.