Ingen reiseplaner
0

Ingen reiseplaner

jun 26 Spill.no  

I slutten av August kan amerikanske spillgourmeter kose seg med samleutgavene av  Journey, Flow og Flower på samme disk. Thatgamecompany uttaler i den forbindelse at noen europeisk utgivelse synes håpløst. Europeere med sans for kunstneriske spillopplevelser må dermed ta på seg sørgehatten og nøye seg med originalutgavene på PSN.

Oversettelser

Avgjørelsen belager seg visstnok på skyhøye kostnader ved å oversette spillene i de ulike europeiske landene, noe som vil medføre å tape «bøttevis med penger» ifølge Thatgamecompany til Eurogamer.net.

Det kan være verdt å merke seg at spillene det er snakk om ikke er de tyngste på dialogfronten, og at det muligens heller kan dreie seg om innholdet i ekstramaterialet som skal utgis med samlerutgaven. I den forbindelse uttaler Thatgamecompany at en senere utgivelse av de ekstra minispillene, pluss mer innhold til de tre spillene, kan bli gjort tilgjengelig på PSN. 

Videre anbefaler utvikleren å mase til PlayStation Europe, samt å importere disken fra USA eller Asia.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.