Extended Cut er ute
0

Extended Cut er ute

jun 26 Spill.no  

Den gratis nedlastbare pakken ble lansert i dag på Xbox 360 og PC, mens PS3-eiere må vente til 4. juli.

Ny slutt

Pakken inneholder nye sluttsekvenser som ifølge Biowares Extended Cut FAQ vil inneholde “flere svar og en mer komplett avslutning, slik spillere har etterspurt”. Det presiseres at universets fremtid får en tydeligere beskrivelse, og at spillernes suksesser og nederlag vil utdypes grundigere i det nye innholdet. Videre understrekes det at de nye sekvensene ikke vil endre budskapet i de originale sluttene, men heller bygge videre på hva de prøvde å formidle. 

Pakken inneholder angivelig såpass mange varianter at flere gjennomspillinger av hele serien anbefales for å få mest ut av det nye innholdet.

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts. Tilleggspakken Extended Cut er gratis, og kan lastes ned allerede til PC og Xbox 360, mens PS3-versjonen kommer 4. juli.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.