Mechs i Fortnite gav Titanfall-fansen falskt håp
0

Mechs i Fortnite gav Titanfall-fansen falskt håp

aug 03 Anders Lønning  

Torsdag morgen var Titanfall en av de trendende ordene på Twitter i USA, noe som gav mange av oss (undertegnede inkludert) et ørlite håp om at det absolutt fantastiske skytespillet Titanfall 2 endelig skulle få sin etterlengtede oppfølger.

Selvfølgelig var ikke dette tilfellet, da grunnen til at Titanfall trendet på Twitter var at Epic, som del av den nyeste sesongen av Fortnite, har innført bruken av pilotdrevne Mechs hvor to spillere kan bruke en svær robot for å kverke sine motstandere.

Bilderesultat for Fortnite mechs

Grunnen til at akkurat Titanfall var ordet som begynte å trende i denne sammenhengen har sin rot i at Respawn, utvikleren av Titanfall spillene, også konkurrer i Battle Royale markedet med sitt Apex Legends, et spill satt i Titanfall-universet men som, av grunner som har å gjøre med spillets flyt og balanse, merkelig nok mangler seriens universets mest gjenkjennelige merkevare, nemlig mechs.

Hvis du, som meg, gjerne trenger en skulder å gråte på i lys av denne nyheten anbefaler jeg at du søker opp ordet Titanfall på Twitter for å se reaksjonene til våre Titanfall brødre og søstre

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.