Mer Batman på vei?
0

Mer Batman på vei?

apr 03 Spill.no  

Nettstedet PS3Trophies.com har avdekket nye trophies i fjorårets storselger Batman: Arkham City, som indikerer at en nedlastbar utvidelse med Harley Quinn og Robin i sentrum er på vei.

Assisten

Som kjent elsker vi i redaksjonen de nye Batman-spillene, og vi belønnet Arkham City med en soleklar sekser. Forgjenger Arkham Asylum har en gjennomsnittskarakter på 5,64 blant våre lesere, så det er tydelig at vi ikke er alene om vår fascinasjon for gjenopplivingen av den bevingede superhelten. Og nå ser det ut til at mer innhold er på vei.

Nettstedet PS3trophies, som kanskje ikke så overraskende samler informasjon om trophies til PlayStation 3-spill, har nemlig avdekket et nytt knippe med godis til Batman: Arkham City. Og skal man tro listen rett, blir det både snakk om Jokerens høyre hånd, den sinnssyke eks-psykologen Harley Quinn som står for trøbbelet i denne omgangen. Og Batmans makker Robin ser ut til å være spillbar også. 

Noen av beskrivelsene kan (vagt) spolere innholdet for tilleggspakken, så hvis du vil unngå disse, anbefaler vi at du klikker HER.

Trophy-listen

Lost Property: No crimefighter should be without this
Breaking and Entering: Find a way into the secret base
How’s It Hanging? Clean up the Dry Docks
The Last Laugh: The joke’s on who?
Frequent Flyer: Zip Kick 3 different thugs
Battering Ram: Shield Bash 5 different thugs
Snap To It Snap: Flash an unarmed thug, an armed thug, an environmental object and a Titan
Bomb Squad: Defuse all bombs in 3 minutes or less
A Few New Tricks: Use 5 different Quickfire gadgets in one fight as Robin in Harley Quinn’s Revenge
Party’s Over: Destroy all Harley Balloons

Utvikler Rocksteady har fremdeles til gode å kommentere eller bekrefte listen, men disse pleier å være ganske sikre. Vi kommer tilbake med mer når en annonsering eventuelt finner sted.

Batman: Arkham City utvikles av Rocksteady og utgis av Warner Bros. Games for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Noen lanseringsdato for nevnte tilleggspakke finner foreløpig ikke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.