“Mer nytt om MediEvil kommer snart” melder Sony
0

“Mer nytt om MediEvil kommer snart” melder Sony

okt 24 Anders Lønning  

Fans av Sir Daniel Fortesque vil glede seg over at Sony’s sjef for sosiale medier, Sid Shuman, nå sier at mer nyheter om spillet er like rundt hjørnet.

I den nyeste episoden av PlayStation Blogcast, kommenterte Shuman at han hadde det fra “det beste hold” at Sony Interactive Entertainment Worldwidee Studios sjef Shawn Layden kom til å gi oss en oppdatering vedrørende MediEvil Remastered ganske så snart.

– Han er veldig spent på å få gi alle en stor oppdatering vedrørende MediEvil. Han kommer til å være med på PlayStation Blogcast i løpet av neste uke og i den anledning gi oss en oppdatering på det.

Sony annonserte under PlayStation Experience i fjor at et nytt MediEvil var på vei, men etter det har det vært relativt stille fra den fronten. Med tanke på at det ikke blir avholdt en PlayStation Experience i år, gir det mening at Sony ønsker å holde oss oppdatert på de litt mindre kjente spillene mens vi venter på spill som Dreams og Days Gone.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.