Mii-ene migrerer?
0

Mii-ene migrerer?

jul 07 Spill.no  

Med Nintendo Wii introduserte Nintendo Mii-er, små spillfigurer som brukerne kunne lage selv og bruke i utvalgte spill. Idéen slo an, og nå hinter Nintendo om at Mii-ene kan dukke opp på flere formater.

Populært

Tanken bak Mii-ene var å la spillerne gjenskape seg selv som spillfigurer. Med en ganske enkel editor kan man faktisk få til å lage en spillfigur som ligner en selv, og Microsoft syntes idéen var så god at de kopierte hele greia inn i sitt eget avatar-system på Xbox 360.

Nå har Nintendos sjefutvikler Shigeru Miyamoto hintet om at Mii-ene kan dukke opp på 3DS. I et intervju med IGN om 3DS, sier han:

– Vi trenger å tenke på hvordan vi utvikler Mii-ene og kompatibilitet med Mii-er på ulike systemer, men dette er noe vi vurderer og vi ønsker å la folk bruke Mii-ene sine på fremtidige Nintendo-systemer.

Dermed høres det ut som det er store sjanser for at man kan bruke sin egen Mii på Nintendo 3DS.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.