Mikke får hjelp fra Marvel-topp
0

Mikke får hjelp fra Marvel-topp

jul 25 Spill.no  

Warren Spector og Junction Point har fått med tidligere Marvel-redaktør og Blade-skaper Marv Wolfman til å skrive Epic Mickey 2: The Power of Two.

Legender

Wolfman er en av tegneserieverdenens mest sentrale skikkelser, og står bak en haug med superhelter, både i DC Comic og Marvel. I tillegg har han skrevet en rekke DuckTales-historier, og var den første tegneserieredaktøren i Mickey Mouse Adventures.

Og nå lager han altså spill sammen med verdens hyggeligste spillskaper, Warren Spector. En kar som kan beskrives som spillbransjens motsvar til Wolfman. Spector har laget klassikere som Deus Ex, Ultima VII Part Two, Wing Commander, Thief  og System Shock, og er blant stjernene som dukker opp i dokumentaren Critical Path, som vi skrev om i går.

Se utviklerdagbok

Epic Mickey 2: The Power of Two utvikles av Junction Point og utgis av Disney for PC, Mac, Playstation 3, Xbox 360 og Wii. Spillet lanseres 18. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.