Cel-shadet klatring fra Sverige
0

Cel-shadet klatring fra Sverige

jul 25 Spill.no  

Den svenske indie-utvikleren Coilworks har annonsert et “gammeldags plattformspill” med klatring og cel-shadet grafikk, med tittelen Cloudbuilt.

Klatremus

Klatringen er kanskje et stykke unna parkour og Mirror’s Edge rent dybdemessig, men når det kommer til moderne klatrespill er det pinlig få å referanser å velge mellom. Og det er nettopp det svenske Coilworks har bestemt seg for å gjøre noe med.

Cloudbuilt kombinerer ifølge utvikleren elementer fra både gamle og nye spill, og har dyppet det hele i en tegneserielignende cel-shadet grafikk, slett ikke ulik den vi ser i Borderlands-spillene. Og spillet oser retro. Det er vanskelig å ikke like den kombinasjonen.

Se trailer

Coilworks opplyser på spillets offisielle nettside at alle ferdigheter kommer til å være tilgjengelige fra starten av, og at det er spillerens ferdigheter som bestemmer om man kommer seg helskinnet gjennom de 20 brettene. Utforsking av områdene belønnes med alternative ruter til mål, og en betraktelig større sjanse til å slå rekorder.

Cloudbuilt utvikles av svenske Coilworks, og har ennå ikke fått noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.