Modern Warfare modusen ‘Warzone’ brytes ut som et stand-alone free to play spill
0

Modern Warfare modusen ‘Warzone’ brytes ut som et stand-alone free to play spill

mar 09 Anders Lønning  

En hel haug med info om Call of Duty: Modern Warfare’s kommende Warzone modus dukket plutselig opp på nett i formiddag, da Youtuberen Chaos lastet opp en video hvor han delte sine tanker om modusen han ble invitert til å prøve ut.

Videoen ser dog ut til å ha blitt lastet opp litt for tidlig, da den ble fjernet ikke lenge etter den ble lastet opp. Men siden internettet er internettet og alt her eies evig har flinke folk på Reddit klart å sikre seg en håndfull informasjon om den kommende modusen som vi nå står fritt til å spekulere fritt rundt frem til Infinity Ward og Activision kommer på banen for å bekrefte/avkrefte alt ettersom.

Bilderesultater for cod warzone

Chaos sin video viste at ‘Warzone’ blir, som mange hadde antatt, free-to-play, noe som vil si at man ikke trenger å eie Modern Warfare for å spille den. Modusen kommer til å ha støtte for kryssplattform spilling hvor progresjonen følger spillerens konto uavhengig av hvilken plattform man spiller på til en gitt tid.

‘Warzone’ støtter opptil 150 spillere samtidig i enten Solo, Duos, eller Squads og kampen spiller seg ut på et stort kart som er sammensveist av forskjellige allerede etablerte Call of Duty kart, ikke helt ulikt hvordan Black Ops 4’s Blackout modus gjorde det. Også i likhet med Blackout er det plassert ut biler, helikoptere, firhjulinger, lastebiler og andre kjøretøyer rundt om på kartet som spillerne kan benytte seg av.

Helt siden Apex Legends introduserte sitt respawn system da det ble lansert vil ingen Battle Royale være foruten og det er også sant for ‘Warzone’. I følge Reddit kan spillere kjøpe respawn tokens som får dem tilbake i kampen igjen, men også opptre i 1v1 kamper i en gulag, ikke ulikt Modern Warfare sin andre modus Gunfight, og kjempe om å få være den som kommer tilbake til kampen igjen. Mens du står i køen for å opptre i disse kampene kan du se som tilskuer, støtte oppunder lagkamerater eller kaste stein på de de man ikke liker.

Bilderesultater for cod warzone

For å unngå at man står og roter gjennom menyer til spott og spe for alle som er ute etter å skyte deg har Infinity Ward forenklet hvordan man plukker opp utstyr i ‘Warzone’, sammenlignet med andre Battle Royale spill. Loot. Når man knerter noen så slipper de alt de hadde på seg rundt seg på bakken, slik at man lettere for oversikten på hva man kan utstyre seg med.

Det er mer nyansert informasjon om modusen i Reddit-tråden, så hvis du er interessert anbefaler jeg at du sjekker ut den. Uansett kan vi ikke være langt unna en offisiell annonsering og hvem vet? Kanskje Infinity Ward lar seg inspirere av hvordan Respawn håndterte lanseringen av Apex Legends, og bare lanserer det uten noe særlig til annonsering?

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.