Monkey Island à la Valve
0

Monkey Island à la Valve

feb 09 Spill.no  

YouTube-bruker Callegos Yavolitak har gjenskapt en av Monkey Island-seriens mest definerende øyeblikk i Source Filmmaker.

SCUMM

Monkey Island-serien er for eventyrspillene hva Mario er for plattformsjangeren, og det mangler ikke på minneverdige scener. En av de mest prominente, er fra det første spillet, The Secret of Monkey Island, hvor hovedperson Guybrush Threepwood entrer The Scumm Bar for å proklamere sine ambisjoner om å bli sjørøver. Men før tittelen er offisiell, må han bevise seg for tre pirater som er stasjonert innerst i baren.

Det er dette magiske spilløyeblikket Yavolitak har tatt tak i, og besluttet å møysommelig gjenskape i Valves animasjonsprogram Source Filmmaker. Rollelisten er selvsagt fylt med figurer fra Team Fortress 2, noe som fungerer overraskende bra.

Se video

Aner du ikke hvilken sekvens det dreier seg om, er det ingen fare: The Secret of Monkey Island: Special Edition er ute for både Xbox 360, Playstation 3, PC og diverse mobile plattformer. Et kjøp vi anbefaler på det aller, aller varmeste, på tross av litt kleint stemmeskuespill. Se flere fanfilmer i listen under saken!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.