«Monkey Island»-skaperne med nytt spill!
0

«Monkey Island»-skaperne med nytt spill!

sep 28 Spill.no  

For tyve år siden skapte spillutviklerne Ron Gilbert, Tim Schafer og Dave Grossman det legendariske eventyrspillet «The Secret of Monkey Island». Nå, for første gang siden samarbeidet med «Monkey Island»-spillene, skal de to jobbe sammen igjen.

Eventyrspill?

Gilbert og Schafer har gått sine egne veier etter de jobbet for Lucasarts, men begge har holdt seg i spillbransjen. Tim Schafer leder nå spillstudioet Double Fine, som blant annet står bak spill som «Psychonauts» og «Brütal Legend». Gilbert har jobbet for spillstudioet Hothead Games og stod bak spillet «Deathspank» som ble lansert i sommer.

Og nå skal de to lage spill sammen igjen. Ifølge Eurogamer har Ron Gilbert blitt ansatt av Double Fine for å produsere et helt nytt spill som ikke er annonsert ennå. Hva slags spill det blir er ukjent, og «Monkey Island»-fansen går nå og håper på et helt nytt spill i pek-og-klikk-sjangeren. Et nytt «Monkey Island»-spill er det ikke snakk om, ettersom det er andre som eier rettighetene til det spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.