Monster Hunter kommer til Switch i august
0

Monster Hunter kommer til Switch i august

mai 10 Anders Lønning  

Klyp meg i armen, for jeg vet neimen om jeg tror det. I dag annonserte Capcom at Monster Hunter XX til Switch endelig blir lokalisert for det vestlige markedet.

Monster Hunter Generations Ultimate, som det skal hete, har planlagt lansering 28. august og vil, slik XX var i japan være en oppusset versjon av Monster Hunter Generations som kom på Nintendo 3DS i 2015.

I en pressemelding om den kommende lanseringen skriver Capcom følgende:

Monster Hunter Generations Ultimate byr på en miks av klassisk Monster Hunter action med flere unike vrier, helt nye områder, nye monstre og et gledelig gjensyn med fan-favoritter som den lynraske Zinogre og den snikende langhalede Nargacuga.

– For første gang introduserer vi G-rank til Generations, hvor spillere kan møte enda mer formidable varianter av de kjente monstrene, noe som virkelig vil gi de mer erfarne spillerne noe å bryne seg på, mens de tester ut de nye evnene og angrepene spillet har å by på.

Generations var egentlig en slags spin-off fra hovedserien hvor Capcom gav den ellers så beinharde serien litt løsere tøyler, ved å innføre Hunting Arts og Hunting Styles som gav spillet en ny dypde. Med Hunting Arts fikk spillerne flashy angrep eller buffs som kunne brukes etter at de hadde ladet seg opp, mens de forskjellige Hunting Styles endret hele måten man spilte etablerte “klasser” på. Dessverre ble ingen av disse overført til Monster Hunter World

Capcom har lenge holdt tett om at de hadde planer om å lokalisere Monster Hunter XX i vesten. For de av oss som så frem til å jakte digre monstre på en langt kraftigere håndholdt enn 3DS virket en lokalisering mindre og mindre sannsynlig etterhvert som tiden gikk etter at XX ble lansert på Switch i Japan. Og da Monster Hunter World endte opp med å ta det vestlige markedet med storm helt i starten av året virket nesten alt håp for en vestlig lokalisering av Monster Hunter XX til å være ute.

Heldigvis tok vi feil. 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.