Monster Hunter x The Witcher er live. Her er det du må gjøre for å låse opp ekstra innholdet
0

Monster Hunter x The Witcher er live. Her er det du må gjøre for å låse opp ekstra innholdet

feb 09 Anders Lønning  

Når du har behov for å knerte et monster og to, er det like greit å hente inn en ekspert. For et par dager siden la Capcom til det nye innholdet til Monster Hunter World, hvor de har fått låne Geralt of Rivia fra The Witcher serien.

Innholdet består av en helt ny serie med oppdrag som er tilgjengelig til alle som har Hunter Rank 16 eller høyere.

Trouble in the Ancient Forest oppdraget får Geralt bryne seg på en Leshen som fansen bør kjenne igjen som de tidvis frustrerende vanskelige skogdemonene fra The Witcher 3. Som belønning for oppdraget får spillerne ressurser til å crafte rustningen og våpnene til Geralt, samt en Nekker skin og et våpen til spillerens Palico.

DIALOG SYSTEM: Capcom har på smart vis implementer rollespill aspektene fra The Witcher serien gjennom dialog systemet som skal endre forutsetningene for Leshen jakten

Senere kommer det enda et oppdrag for de som har Hunter Rank 50 eller høyere, hvor spillerne må bryne seg på en langt vanskeligere Leshen. Her vil spillerne bli belønnet med komponentene de trenger for å crafte rustningen til Ciri, samt et Dual Blade våpen som vi antar er moddelert etter sverdet hennes Zireael.

Sistnevnte, som har fått navnet Woodland Spirit, vil kun være tilgjengelig mellom 15. februar og 1. mars, så hvis man vil sikre seg muligheten til å skaffe seg utstyret til Ciri må man få det til innenfor dette tidsrommet.

Monster Hunter x The Witcher 3 kom som del av den gratis oppdateringen v6.0 til Monster Hunter World på PS4 og Xbox One. Innholdet vil bli rullet ut til PC versjonen senere på året.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.