Møt vår nye redaksjon
0

Møt vår nye redaksjon


Navn: Frode Haugen (Fagredaktør)
Alder: 35 år
Bosted: St. Hanshaugen, Oslo
Platformer: PSOne, PS2, PS3, PC, DS, PSP, Wii, Xbox 360, pluss en del eldre konsoller.
Tidenes beste spill? Half-Life 2, Final Fantasy VII, Kingdom Hearts II.
Kort om Frode: Frode har jobbet med spill stort sett hele sitt voksne liv. Han har skrevet om bransjen i Farojournalen, skrevet anmeldelser i VG, Dagbladet og FHM, samt vært programleder for Spillmagasinet på TV2 i tre sesonger. Han var også redaktør for Gamereactor det året de vant Gullstikka for «Beste norske spillmagasin».
Navn: Erling Løken Andersen (Ansv. redaktør)
Alder: 28 år
Bosted: St. Hanshaugen, Oslo
Platformer: PS3, PSP, PC, Wii, DS, iPhone
Tidenes beste spill? Baldur’s Gate II, Zak McKracken,  Fallout 3.
Kort om Erling: Erling var med å starte Biip.no, i tillegg til å være fungerende redaktør for gratismagasinet PlanB. Erling har vært brennende engasjert i spill siden Commodore 64, har skrevet for Spillmagasinet og bl. a. vært med å designe casual games for Coca-Cola, Warner Bros. og Little Big Planet.
Navn: Alec Thom
Alder: 23 år
Bosted: Oslo
Platformer: PS3, PSP, PC, Wii, DS, Xbox 360, iPhone
Tidenes beste spill? Shenmue, Half Life, Super Mario Bros. 3
Kort om Alec:

Alecs lidenskap for spill startet i 1991. På onkels Nintendo NES åpnet en helt ny verden seg for den fem år gamle krabaten med stort krøllete hår og briller. Nå har Alec jobbet med spill i snart åtte år. Fra å starte som en beskjeden ryddegutt i en spillsjappe har han i dag fått æren av å formidle spill på kanaler som VOICE og TV2.

Navn: Frede Kristoffer Herstad
Alder: 22 år
Bosted: Drammen
Platformer: PS3, PSP, PC
Tidenes beste spill? Max Payne, Metal Gear Solid, The Witcher
Kort om Frede: Da bestefar døde arvet Frede hans eldgamle datamaskin med DOS og Windows 3.11. Fra første stund med maskinen var han frelst og helt umulig å stoppe. Frede har siden den gang vært borti det meste som er av spillsjangre. Alt fra eventyrspill, FPS og MMORPG til så å si alt som finnes i mellom.
Navn: Aksel Holt Ladegård
Alder: 23 år
Bosted: Nedodden, Oslo
Platformer: PC, 360, Wii, DS, PS2
Tidenes beste spill? Diablo 2, Command & Conquer, Deus Ex
Kort om Aksel: Aksel begynte å spille da han var 7 år gammel – med Sega Mega Drive som sin første spillmaskin. Aksel elsker gamle spill – ikke på grunn av nostalgi, men fordi fokusen er på enkelt og spillbart gameplay. Aksel studerer for tiden Spilldesign på NITH.


Øvrige spilljournalister og anmeldere:

Jesper Thøgersen og Rasmus Thøgersen.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.