Møt vestens harde lovmenn
0

Møt vestens harde lovmenn

feb 13 Spill.no  

Rockstar Games lover med «Red Dead Redemption» en western-opplevelse ikke tidligere realisert i spill. Med autentiske landskap, våpen, karakterer og dyreliv skal vi få en western-opplevelse med frihet til å velge. Spillet skal blant annet la oss ta grep på begge sider av loven. Man kan for eksempel hjelpe både sheriffer og pinkerton-agenter ved å bringe inn kriminelle eller ved rett å slett å gi dem en kule i hodet. Det vil selvfølgelig også være mulig å trå på den andre siden av loven, hvor man kan rane banker, stjele hester eller være en gæren morder. Uansett hvilken side av loven du trer på vil du møte på vestens harde lov-menn. Det er nettopp disse som blir utforsket i den siste traileren fra «Red Dead Redemption».

Traileren, som kan ses under, introduserer oss til marshall Leigh Johnson, hans assistenter og agent Edgar Ross. Alle som en har de jobben om å opprettholde loven i den ville vesten, men deres metoder er ofte tvilsomme.


«Red Dead Redemption» har slippdato 27. april 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.