Vakkert kaos
0

Vakkert kaos

feb 13 Spill.no  

For mange kommer «God of War III» til å bli et av årets største titler. Spillet, som skal være avsluttingen på Kratos sitt blodige epos, lover å gi oss bakoversveis ved hjelp av brutale scener, heftig grafikk og en episk handling. Med hevn på hjernen går Kratos til angrep på olympiadens guder og ingenting kan stå i hans vei. «God of War III» nærmer seg med stormskritt og med bare litt over en måned igjen til utgivelse kan jeg tenke meg at det begynner å krible i mange en fingre verden over. Trøsten er heldigvis nær, går kom det nemlig en ny trailer til spillet.

Traileren, som kan ses under, gir oss et heftig innblikk i ferden Kratos må ta for å nå Olympias topp.  Blant annet får vi endelig se hvor storslått det er å kjempe mot fabelmonstre samtidig som titanen man befinner seg på klatrer oppover fjellsiden. Denne anbefales på det sterkeste.

«God of War III» har slippdato 19. mars 2010. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.