MS vil ha eks-OnLive-ansatte
0

MS vil ha eks-OnLive-ansatte

aug 27 Spill.no  

Microsoft har lagt ut en åpen invitasjon til tidligere ansatte i nettskytjenesten OnLive, som nylig ble nedlagt og gjenopprettet med færre ansatte.

Nye produkter og tjenester

Etter at selskapet ble oppkjøpt, har de ansatt en rekke av de oppsagte om igjen, og håper ifølge sjef Steve Perlman å få inn enda flere fremover. Microsoft har imidlertid nå ytret et ønske om å snakke med de som foreløpig står utenfor, og har derfor invitert dem til samtaler og nettverksbygging i seskapets kantine i Silicon Valley. 

I invitasjonen forteller Microsoft at de har ledige stillinger i både Redmond- og Mountain View-studioene sine, og nevner spesielt Xbox og Kinect som arbeidsområder for «utviklere og teams som er påvirket av OnLive-overgangen».

Målet er ifølge Microsoft å utvide stallen med utviklere som kan være sentrale i utviklingen av nye produkter og tjenester, og med Xbox-logoen klistret på toppen av invitasjonen, hersker det lite tvil om hvilket felt det er snakk om. Spørsmålet er imidlertid om er planer om å videreutvikle konsepter for Xbox 360, eller om det er Xbox 720 som er målet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.