Mulig mer av «God of War»
0

Mulig mer av «God of War»

mar 19 Spill.no  

STOCKHOLM (SPILL.NO): Nylig møtte Spill.no skaperne bak «God of War III».

Under intervjuet tok vi muligheten til å spørre spillutvikler Chris O’Neill om fremtidige planer og hva hans mest minneverdig øyeblikk var fra utviklingen av storspillet.

 

 Det mest minneverdige øyeblikket for meg må vel bli når du dreper en av bossene på en ekstremt brutalt måte. Når jeg så vi hadde fått til det, syntes jeg det var ganske kult. Jeg ønsker ikke å røpe noe, men la oss bare si at noen får sitt ansikt knust, sa spillutvikleren med et lattermildt smil om munnen.

 

«God of War» har vokst seg til å bli en markant tittel for Sony PlayStation og vi lurte selvfølgelig på om en oppfølger var å forvente:

 

 Hva vi vet er at det ikke kommer til å bli noen «God of War IV», og hvis vi eventuelt skulle lage noen oppfølger, vil det nok dette ikke være aktuelt før om lenge. Ellers vil vi nå samle teamet og tenke ut hva det neste blir for oss.

 

 

På spørsmål om fremtidig nedlastbart innhold til «God of War III», kunne Chris O’Neill opplyse spill.no om at dette var noe de helt klart tenkte på:

 

 Nedlastbart innhold er noe vi fascinerer oss for og som vi tror ville vært kult for folk. Vi må bare forsikre oss om at vi lager noe som er innholdsrikt og fascinerende å spille.

 

Se intervjuet her:


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.