Nå har du 3D på din PS3
0

Nå har du 3D på din PS3

apr 22 Spill.no  

Forrige uke skrev vi at Sony skulle gjøre PS3-konsollene 3D-dyktige ved hjelp av en oppdatering før sommeren. Og i dag ble Sonys oppdatering lansert for nedlasting over nett.

Trofé-oppdatering

Med den nye firmware 3.30 blir PS3 klar for Sonys 3D-fjernsyn som lanseres senere i vår. Det vil derfor bli vanskelig for vanlige spillere å dra nytte av den nye funksjonaliteten, ettersom TV-ene som støtter teknologien fortsatt ikke er i salg. Men står du på venteliste for å kjøpe den nye Sony-serien hos din lokale elektroforhandler er det i det minste betryggende å vite at konsollen din er klar til å kjøre utvalgte spill i tre dimensjoner når den tid kommmer.

Oppdateringen inneholder ikke bare 3D-støtte. Trofeene på PS3 har fått en ansiktsløftning, og man kan nå se på og sammenligne trofeer på nye og enklere måter.

Oppdateringen er ute nå, alt du trenger å gjøre for å oppdatere din Playstation 3 er å koble den på nettet og velge System Update i menyen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.