Nå kan du angi juksere
0

Nå kan du angi juksere

jan 12 Spill.no  

Utvikler Dice har innført et angiversystem i skytespillet Battlefield 3, hvor man via Battlelog kan få utestengt spillere ved å angi dem til utvikleren.

Blod på tann

Nylig gjennomførte Battlefield 3-utvikler Dice nok et bannlysingsraid hvor flere hundre spillere ble utestengt fra spillet etter å ha blitt avslørt for juks, og det er tydelig at de har fått blod på tann. Nå følger de nemlig opp med et angiversystem, hvor man selv kan ta tak i spillere man mener er uærlige.

Ved å gå inn på profilsiden til de mistenkte, er det nå mulig å trykke på en gul varseltrekant ved navnet deres. Deretter oppgir man så detaljert man kan hvorfor man tror vedkommende har jukset, og kan til og med legge ved kamprapporten. Spesialister hos Dice setter seg så ned og analyserer situasjonen, og vurderer straffetiltak som utvisking av statistikk eller utestenging fra spillet.

– Vi har alltid tatt juksing på alvor. Fra og med i dag kommer vi til å ytterligere intensivere innsatsen for å finne og fjerne juksere fra Battlefield 3. Å viske ut statistikken og bannlyse dette ødeleggende mindretallet er den eneste måten de forstå at de ødelegger spillet for andre. Vi gjør dette for millioner av dedikerte spillere der ute som fortjener et rettferdig spill hver gang, forteller Dice i et skriv på den svenske utgiverens blogg.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.