Nå kommer det på PC
0

Nå kommer det på PC

jun 24 Spill.no  

Mange PC-spillere ble skuffet over at Rockstar og Team Bondis krimspill L.A. Noire ikke ble lansert på PC. Nå har Rockstar-eier Take-Two annonsert at også PC-spillere får utforske Los Angeles til høsten.

Ny versjon

PC-utgivelsen av spillet vil ifølge pressemeldingen fra Take-Two bli tilrettelagt for PC, slik at man kan lage sitt eget knappeoppsett og styre spillet med mus og tastatur. I tillegg vil det utnytte grafikkraften i dagens PC-er.

I spillet styrer man politietterforsker Cole Phelps, som jakter på mordere, brannstiftere og andre kriminelle i Los Angeles på 50-tallet. Vi belønnet spillet med terningkast 4 i vår anmeldelse.

Noen konkret dato for PC-versjonen har vi ikke fått ennå, og vi vet heller ikke om det nedlastbare innholdet som slippes til konsollversjonene i disse dager vil bli inkludert i PC-spillet. Alt vi vet er at det kommer i løpet av høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.