Nærmer seg utgivelse?
0

Nærmer seg utgivelse?

feb 11 Spill.no  

Blizzard Entertainments «StarCraft» fra 1998 er kanskje tidenes mest legendariske strategispill. Den dag i dag, over ti år siden spillets originale utgivelse, er det fortsatt blant de mest spilte strategispillene i verden. Det er særlig i konkurransekretser at «StarCraft» virkelig briljerer. Spillet er blant annet så populært i Sør Korea, at det finnes opptil flere tv-kanaler som er dedikert til å vise kamper fra spillets flerspillerdel. Det er derfor, ikke uventet, utrolig høye forventinger til spillets oppfølger. Blizzard Entertainment er kjent som et spillselskap som aldri setter frister, når det kommer til utgivelsedatoer på deres spill. Noe som er veldig tydelig når vi nå tre år etter annonseringen av «StarCraft II», fortsatt venter i spenning på en faktisk slippdato. Nå kan det virke som vi endelig får se lyset i enden av tunnelen.

 

Activision-Blizzard hadde deres årlige inntektsmøte i går. Under møtet kom Blizzards President, Mike Morhaime, ut med en rekke detaljer angående når vi kan forvente deres kommende titler. Blizzard har visstnok lagt sikte på å få gitt ut både «StarCraft II» og «World of Warcraft: Cataclysm» innen slutten av året. De håper også på å få «StarCraft II» ut døren i løpet av første halvdel av 2010. For å videre fastspikre dette kom det også fram at «StarCraft II»s beta skal starte i slutten av denne måneden. Til slutt nevnte Mike Morhaime også at når både «StarCraft II» og «World of Warcraft: Cataclysm» er vel ute av døren, vil «Diablo III» være rett rundt hjørnet. Noe som gir håp om «Diablo III» allerede i starten av 2011, mye tidligere en hva som før har vært antydet.

 

«StarCraft II», «World of Warcraft: Cataclysm» og «Diablo 3» er alle eksklusive til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.