New 3DS kommer i februar
0

New 3DS kommer i februar

For unngå unødvendig forvirring så er det altså snakk om en ny 3DS som heter noe så enkelt som New 3DS. Alle dine 3DS-spill vil virke på New 3DS, og flere av dem vil til og med yte bedre. Lastetider i Super Smash Bros. blir kortet ned osv. New 3DS har også en liten C-stikke som vil virke i flere av de kommende 3DS-spill. Noen spill vil også bare virke på New 3DS, men så langt er det bare Xenoblade Chronicles som vi vet dette gjelder.

Den kanskje største forskjellen på 3DS og N3DS som de aller fleste vil legge merke til, er at du nå kan se 3D-effekten i vinkler. Dette betyr at du ikke lenger må sitte helt rett på maskinen når du spiller. For mange gjør dette det kanskje noe lettere å bruke 3D i spillene sine. Men i tillegg til bedre 3D-effekt får også N3DS en integrert Amiibo-støtte. Blant annet Super Smash Bros og Project Steam vil ha Amiibo-støtte på N3DS. Det har vært lenge snakk om en mulighet for å bruke Amiibo på vanlig 3DS, men så langt er det ikke bekreftet når eller hvordan det skal la seg gjøre.

New 3DS har lanseringsdato den 13. februar her i europa, og det er samme dag som The Legend of Zelda: Majoras Mask 3D og Monster Hunter 4 Ultimate kommer ut. Begge spill får også egne N3DS-utgaver med unike motiver. 

Kilde: mynintendonews.com

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 28 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og plattformer. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash Bandicoot, Uncharted og Guitar Hero.